-Ştefan Dumitrescu: „Rugăciune pentru sufletul Sfinţiei Sale, Patriarhul Teoctist”

SA NE ASEZAM IN GENUNCHI IN FATA DOMNULUI SI SA NE RUGAM PENTRU SFINTIA SA, PATRIARHUL ROMANIEI, TEOCTIST! DOMNUL SA-L BINECUVANTEZE IN VECI!

Sa ne asezam in fata Icoanei si sa ne rugam din inima pentru Pastorul care merge la Domnul ! Doamne, binecuvantat si slavit sa fii in veci, binecuvanteaza sufletul, obosit de truda pamanteasca si de micimea omeneasca si de pacatele care au asasltat acest Neam, ce a fost Pastorul acestei natii ! Doamne, primeste-l la Tine si aseaza-l in inima Ta ! Apleaca-Te asupra lui si cerceteaza-l cu Marea mila Ta si cu bunatatea Ta ingereasca. Fiebinte Va rugam, Tata Ceresc si buna Maica a Domnului, aplecati-Va cu dragoste si cu durere asupra acestui neam, imprastiat si zdrobit, si pacatos, a carui incercare nu se mai termina, fierbinte Va rugam, daruitI-i Pastor bun, si sfant, si cu dragoste de Tara si de neam ! Fie-Ti , Doamne, Tata ceresc, mila nesfarsita de neamul acesta, fiebinte Te rugam , aduna-l, intareste-l, lumineaza-l, ca incetosat este la minte, adu-l pe calea cea dreapta, si fa din el, NEAMUL TAU ALES ! AMIN ! CI TOATE ACESTEA IMPLINEASCA-SE SI FACA-SE IN VOIA, IN SLAVA SI IN DRAGOSTEA TATALUI CERESC ! HARUL DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS SA FIE CU NOI CU TOTI ! AMIN ! SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SfANTULUI DUH, SI ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR, AMIN !

Asculta, Doamne, ruga robului tau, Stefan, haruIt de Tine, cu harul Cuvantului ! Doamne ajuta ! Fierbinte Te rugam , primeste-l la sanul Tau, pe patriarhul romanilor, sfaintia sa, Teoctist, si aseaza-l in randul marilor slujitori ai Domnului ! Doamne ajuta ! Domnul este cu noi !

Ştefan Dumitrescu

Reclame

 
%d blogeri au apreciat asta: