-Cuvinte de tristeţe

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aseze in ceata dreptilor, acolo unde ii este locul pe Prea Fericitul Patriarh Teoctist .
Ne vom ruga bunului Dumnezeu sa-l aseze alaturi si de cei ce se roaga din ceruri pentru binele natiei romane.
DUMITRU PUIU POPESCU , director ziarul OBSERVATOR , Canada


Multă durere ne-a fost dat să primim astăzi, în această sufocantă zi de sfârşit de iulie!Cuvintele Dv. scrise din jarul inimii mi-au trezit dorul de a reciti Binecuvântările scrise şi semnate de Prea Fericitul Teoctist care onorează două dintre cele mai importante monografii ale noastre:Techirghiol pentru Europa şi Drumul Pâinii în istoria Dobrogei. Vi le trimit ca pe un dar în aceste clipe de mare răstriste pentru noi toţi.
AURELIA LAPUSAN


Sa Va multumeasca CEL de SUS pentru frumoasele ganduri si simtaminte. Prin vremuri extrem de tulburi si framantate a trebuit sa conduca corabia mantuirii noastre. Dumnezeu sa-l odihneasca si un om vrednic sa ne daruiasca!
Pr. GH. NAGHI, SUA


Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca !
MARIANA EFTIMIE KABBOUT


Intristat de vestea pe care am aflat-o cu durere, cu totii, nadajduiesc ca, in intelepciunea sa, Sinodul va reusi sa mearga pe o cale prin care va reusi sa ne apare de venetici ce pandeau un asemenea moment pentru a declansa schisme in interiorul ortodoxismului romanesc.
Acum, mai mult ca oricand, avem nevoie de intelepciune.
CEZAR ADONIS MIHALACHE


Ce poti sa spui in aceste momente? Ca inima ti-e plina de tristete? Ca ti-e greu sa iti gasesti cuvintele? Inca nu pot sa cred ca am ramas fara cel care ne indruma pasii in credinta. Pentru mine era o prezenta vesnica, si traiam cu senzatia ca asa va fi mereu. Sa ne rugam pentru sufletul lui asa cum si si El s-a rugat pentru ale noastre.
Vesnica aducere aminte
LOREDANA A. STIRBU


Apocalipsa cap.21, vers. 1-7
Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era.
2 Şi eu am văzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea Sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
3 Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie, şi zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”
5 Cel ce şedea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” Şi a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte Sunt vrednice de crezut şi adevărate.”
Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu Sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieţii.
7 Cel ce va birui, va moşteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, şi el va fi fiul Meu.
Dumnezeu sa odihneasca sufletul Preafericitului Patriarh Teoctist!
CORINA CIURAS


 
%d blogeri au apreciat: